Bílá čokoláda
Zkuste něco nového - bílou čokoládu od JANKA. Česká kvalita bez lepku a palmového oleje. Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč!
Bílé čokolády
Když i ta nejjemnější je málo jemná, je na řadě bílá čokoláda. Kakaové máslo plné chuti vytváří strukturu, v které vše tak nějak samo plyne. Bez řečí. Ale rozhodně to není nuda. Sypali jsme je totiž chilli, pepřem, jahodami nebo ořechy. Tak, aby to do sebe všechno zapadlo. Stačí mít kvalitní suroviny, znát jejich původ. Tradici zkombinovat s moderními technologiemi. Nic neuspěchat a dopřát všem procesům dostatek času. A když mi dopřejeme my jí, ona pak zase dopřeje vám.
Jaká ta čokoláda vlastně je?
Mohli bychom tady teď vyprávět pohádky o tom, co všechno bílá čokoláda je a co naopak vůbec. Jaká by měla být a co od ní čekat. Ale proč vás krmit slovy. Zkuste to radši na vlastní jazyk a nebezpečí. Nebezpečí? Jakto? To, co děláme, totiž způsobuje okamžitou závislost na kvalitní čokoládě.
Proč JANKOVA bílá čokoláda slova nepotřebuje?
Protože prostě chutná tak, jak čokoláda bílá chutnat má. Když jsme se v roce 2015 do téhle šílenosti pustili, věděli jsme jediné. Naše práce bude mluvit sama za sebe. A toho se držíme. Jsme podobně struční jako seznam složení na našich obalech. Pokud nejste spisovatel, tak poctivé řemeslo žádné romány nepotřebuje. A pořádná bílá čokoláda zase stojí na několika málo kvalitních ingrediencích. Neředí se rostlinnými oleji. Neschovává se za hory cukru. Naopak. Přiznává se ke všemu ve své nejčistší podobě. Není tak ničím jiným než čokoládou bez výmluv.
🍫TIP: Chcete zkusit něco nového? Objevte naše čokoládové filtry a nechte se zlákat banánovou bílou čokoládu, malinovou bílou čokoládu, oříškovou bílou čokoládu, pistáciovou čokoládou, nebo třeba borůvkovou čokoládou. Osobně nás můžete navštívit v JANKOVO prodejně v Praze nebo zakoupit naše produkty v jedné ze stovek partnerských prodejen. Budeme se těšit!
🍫 Přečtěte si naše články:
- K čemu jsou dobré kakaové slupky?
- JANEK z prachu, potu a dřiny. Jak vznikal?
- Historie čokolády
- Jak se vyrábí JANKOVO srdíčko?
- Recept na měkké čokoládové pracny