Lískovka od JANKA, to je jeden z vašich (i našich) nejoblíbenějších produktů plný oříšků a kakaa.
Asi ji není třeba více představovat (to jsme udělali už předešlém článku), ale co takhle si z ní udělat chutnou a osvěžující svačinku, která zabere jen pár minut příprav? To by šlo! A stačí vám k tomu jen pár věcí. Všichni jistě využíváme krásné dny nejen k práci, ale i ke sportování a aktivnímu odpočinku, a proto svačinka plná energie a vitamínů přijde vhod.
Pojďme si společně tuhle jednoduchou a rychlou svačinku z Lískovky přichystat společně. Zabere vám to pár minut a oblizovat se budou nejen děti.😊
Co budete potřebovat?
- JANKOVU Lískovku (čím tekutější, tím lepší, ale záleží na každém, jak to má rád)
- Toastový chléb
- Jahody
- Případně máslo na pomazání toastu
Pojďme se podívat na přípravu:
- Omyjeme a nakrájíme jahody (na jeden toast použijeme 4-5 středně velkých jahod), doba přípravy 5 minut.
- Opražíme toasty v toastovači nebo na pánvičce (můžeme přidat máslo pro máslovější chuť), doba přípravy 3 minuty.
- Nabereme pořádnou vrstvu Lískovky a rozetřeme po opraženém toastu, doba přípravy 1 minuta.
- Zasypeme jahodami, doba přípravy 30 sekund.
- Dozdobíme dle libosti. Do 10 minut máte svačinku připravenou.😊
Samozřejmě bychom si ji mohli jen nabrat na lžičku a sníst na posezení, ale taková svačinka je mňam!
Tak už nezbývá nic jiného, než si sednout někam do stínu a tuhle lahodnou a osvěžující svačinku plnou energie si vychutnat.
Tip: Lískovka se hodí do mnoha pokrmů. Já osobně si ji nejčastěji dávám do kaše na snídani nebo na palačinky a lívance, ale dovedu si představit z ní udělat hromadu dobrého jídla. Tak třeba o některém receptu zase příště. :-)
Tak už nezbývá nic jiného, než si sednout někam do stínu a tuhle lahodnou a osvěžující svačinku plnou energie si vychutnat.
Tip: Lískovka se hodí do mnoha pokrmů. Já osobně si ji nejčastěji dávám do kaše na snídani nebo na palačinky a lívance, ale dovedu si představit z ní udělat hromadu dobrého jídla. Tak třeba o některém receptu zase příště. :-)
Přejeme dobrou chuť! A pozor, ať se moc neumažete, až budete vylizovat skleničku.