Matylda, naše balící linka slaví 1. narozeniny

Protože už tomu je rok, pojďme se společně v tomto krátkém článku podívat na naši "baličku", která je naším důležitým pomocníkem při balení čokoládových výrobků. Není velká, ale je šikovná. Zabalí výrobky různých velikostí a nám tak ušetří čas i peníze.

JVB_4347

A Na čem tedy balíme?

Pojďme si představit balící linku GSP 45 S

Před rokem jsme pořídili svou vlastní balící linku, abychom přímo u nás mohli zabalit určité produkty jako například naše čokoládové tyčinky s lískovými ořechy nebo arašídy. Chvíli trvalo, než jsme ji nastavili a uvedli do provozu. Teď je našim důležitým pomocníkem, bez kterého se neobejdeme. Bavíme se o balící lince od italského výrobce GSP a modelu GSP 45 S.

JVB_4352

Bezpečnost, snadná údržba a přístup spolu s principy sanitace na konzolovém rámu

Dali jsme ji pracovní název Matylda. Linka nám díky horizontálnímu balení a velké flexibilitě při změně formátu umožňuje balit různé druhy výrobků. Ať se již bavíme o tyčinkách nebo malých reklamních čokoládách. Jednoduše řečeno od A do Z. Předem si nastavíme tisková data (například datum spotřeby), která tiskárna přenáší na obal odvíjející se z kotouče pomocí naváděcích válců. Podavač pak posouvá jednotlivé kusy čokolády do hlavního ústrojí, kde dochází k balení. Rotační čelisti už jen od sebe jednotlivé zabalené čokolády oddělí a pomocí pásu nám vyjedou například do předem připravené bedny. Nehledejte za tím nic složitého. Je to vcelku malý stroj, ale je našim velkým pomocníkem, protože si sami můžeme tyto výrobky u nás balit a tím šetřit i čas, abychom je v termínu dodali k vám.

Ochutnejte například Crunchy čokoládové tyčinky s oříšky, které jsme u nás vymysleli od A do Z a zabalili právě na této lince.

 

 

Více pohledů tady:

20240605_10034520240605_10014420240605_10022720240605_100122