Napsali o nás ve Forbes

Rypadlo se pomalu zakusuje do země a majitelé Čokoládovny Janek a pražírny Coffeespot můžou slavit. Po několika letech odkladů konečně začala stavba jejich unikátní továrny na kávu a čokoládu. Vyroste v Hradčovicích u Uherského Brodu a její součástí bude i kavárna a prodejna místních výrobků.

„Je to pro nás generační investice. Kvůli nákladům jsme museli původní plány hodně osekat, ale to hlavní zůstalo. Továrna na čokoládu je v podstatě obří lednice, která spotřebuje spoustu energie, proto jsme chtěli hlavně udržitelný provoz,“ popisuje Václav Durďák, laureát výběru Forbes 30 pod 30 a spoluzakladatel Čokoládovny Janek, která se před dvěma lety spojila s pražírnou Coffeespot.

Někdo by si řekl „jen další článek.“ A ano, možná to nic neznamená, ale to nevadí. My z toho stejně máme radost. Po čase o nás zase napsal časopis Forbes. Dočíst se o sobě v tomto časopise, byl pro nás kdysi sen. Teď už máme sny trochu jiné, ale vždy nás to neskutečně potěší. Především, pokud je to ve spojení s pozitivními výsledky. Děkujeme a dál makáme na sobě, čokoládě i kávě.

Václav Durďák, spolumajitel Čokoládovna JANEK a pražírny COFFEESPOT

Celý článek si můžete přečíst na Obří lednice poháněná sluncem. Na Moravě vznikne unikátní čokoládovna | Forbes

IMG-20240906-WA0038

mceclip0-64