Horká čokoláda

Pro milovníky intenzivních chutí - horká čokoláda od JANKA. Hřejivý nápoj s dopravou zdarma při nákupu nad 1 500 Kč.

1 položek celkem

Cena

399400
1399400

Hmotnost

Vymazat filtry

Položek k zobrazení: 1
prava horka cokolada balicek 250gramu 60% cokolada pena cokoladovna janek
399 Kč / ks

JANEK, co vás zahřeje. A nezklame.

637

Pravá horká čokoláda

Voní, hřeje, chutná. Tak, jak to umí jen pravá horká čokoláda. Žádná aromata, žádné dochucování. Vzali jsme pořádnou čokoládu – tu naši. Nebudeme vám lhát, nějak se to celé semlelo. S kokosovým cukrem. Nečekejte ale puding. Protože nezahušťujeme, konzistence je spíše příjemně mléčná. Kakaová. Pokud to máte rádi hutnější, stačí ubrat mléko a přidat zrníčka čokolády.

Jaké ta horká čokoláda vlastně je?

Mohli bychom tady teď vyprávět pohádky o tom, co všechno horká čokoláda je a co naopak vůbec. Jaká by měla být a co od ní čekat. Ale proč vás krmit slovy. Zkuste to radši na vlastní jazyk a nebezpečí. Nebezpečí? Jakto? To, co děláme, totiž způsobuje okamžitou závislost na kvalitní čokoládě.

Proč JANKOVA horká čokoláda slova nepotřebuje?

Protože prostě chutná tak, jak horká čokoláda chutnat má. Když jsme se v roce 2015 do téhle šílenosti pustili, věděli jsme jediné. Naše práce bude mluvit sama za sebe. A toho se držíme. Jsme podobně struční jako seznam složení na našich obalech. Pokud nejste spisovatel, tak poctivé řemeslo žádné romány nepotřebuje. A pořádná horká čokoláda zase stojí na několika málo kvalitních ingrediencích. Neředí se rostlinnými oleji. Neschovává se za hory cukru. Naopak. Přiznává se ke všemu ve své nejčistší podobě. Není tak ničím jiným než čokoládou bez výmluv.

🍫TIP: Rádi byste ochutnali další speciality od JANKAVyzkoušejte naši exkluzivní řadu lákavých čokoládových specialit jako jsou například oříšky v čokoláděčokoláda s ovocempepřová čokoládapistáciová čokoláda nebo čokoláda s alkoholemOsobně nás můžete navštívit v JANKOVO prodejně v Praze nebo zakoupit naše produkty v jedné ze stovek partnerských prodejen.

🍫 Přečtěte si naše články: