JANKŮV marcipán
Detailní popis produktu
Věděli jste, že s JANKEM se můžete vrátit do dětství bez stroje času?
No vážně, jen stačí mít ty správné ingredience (což u JANKA není problém, že jo). V tomhle případě jsme vsadili na jistotu – mandlový marcipán. Děláme ho přesně takový, jaký si ho pamatujeme. Lahodný, jemný, tak akorát sladký a neskutečně voňavý.Všechno jsme to nakonec zakápli naší tmavou čokoládou.
Díky tomu je každá marcipánová pralinka sladká jako dětství, ale taky trochu hořká jako dospělost.
Vyberte si libovolný počet kousků.
Dáme je do papírových košíčků, zabalíme do sáčku (jako na fotce) a doručíme vcelku. Jako, že se JANEK jmenujeme!
Složení: Mandle (52 %), cukr, invertní cukr, tmavá čokoláda 64% (kakaová hmota, kakaové máslo, cukr, emulgátor: sójový lecitin, aroma: přírodní vanilka.), voda.
Hmotnost: 13,5 g
Min. trvanlivost: 6 měsíců (při správném skladování)
Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 530,25kcal/2210,6kJ, tuky 31,47g z toho nasycené 8,8g, sacharidy 49,6g z toho cukry 46,5g, bílkoviny 9,57g, vláknina 4,2g.
Balit? Umíme!
Balíme stejně poctivě, jako vyrábíme. Ať se má naše čokoláda na cestě k vám jako v bavlnce.
- Srovnáváme, neházíme. Do krabic všechno pečlivě vyskládáme a znovu to kontrolujeme. Vážíme si totiž našich čokolád i vás.
- Obalujeme a vycpáváme. Každý kousek dostane vlastní bublinkovou folii. Pevnou kartonovou krabici navíc pořádně vycpeme, aby se jednotlivé produkty ani nehnuly.
- Chladíme ve vedrech. Když se teplota vyšplhá nebezpečně vysoko, dáváme do krabic navíc chladicí medium (suchý led). Díky tomu se čokoláda jen tak nerozteče.
- Natočili jsme pro vás video o balení a přepravě. Ať víte, že nekecáme.
Co vás často zajímá?
Jak dlouho mi vydrží:
- pralinky? Doporučujeme sníst do 3 měsíců
- tabulková / bean to bar čokoláda? Doporučujeme zkonzumovat od 6 do 12 měsíců
- nugát, čokoládové nářadí? Doporučujeme zkonzumovat do 12 měsíců.
Jak dlouho trvá vygravírování vlastního vzkazu na krabičku?
- Krabička s gravírováním je obvykle hotová za 2 až 3 dny.
Jak skladovat JANKOVY dobroty?
- Ideálně při pokojové teplotě do 20°C (18–19°C je pro čokoládu vůbec nejlepší). Rozhodně ale nedávejte do ledničky!
Jak dlouho budu na objednávku čekat?
- Chvilku. Doručení je rychlé – balíček u vás bude obvykle do 2 až 3 dnů. Více o možnostech dopravy.
Ještě se neznáme?
JANEK, to je:
- poctivá česká výroba
- čistá přírodní chuť
- bez palmového oleje
- bez lepku
- bez barviv
- závislost na pořádném arašídovém nugátu
JANKŮV příběh
Začalo to v Uherském Brodě roku 2015 chutí na čokoládu. Pravou a poctivou. Čokoládu, která vám naplní každý chuťový pohárek až po samotný okraj a pak se postupně rozplyne. Se slinami se nám začaly sbíhat i myšlenky. Z touhy po výjimečné kvalitě a požitku se tak zrodila naše Čokoládovna JANEK. Děláme přesně to, na co jsme tenkrát dostali tu šílenou chuť. Děláme čokoládu bez výmluv.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.