Kakaové máslo nedeoderizované
Chcete kakaové máslo v jeho nejčistší formě? Vyzkoušejte naše kakaové máslo nedeoderizované od JANKA a užijte si autentickou chuť kakaa.
Nedeoderizované kakaové máslo
Kakaové máslo nedeoderizované – to nejcennější, co z kakaového bobu vůbec můžete dostat. To, co dělá čokoládu tak jemnou a vláčnou. Rostlinný tuk, který je nabitý živinami, nezanechává po sobě nepříjemný chuťový dozvuk a navíc krásně voní po čokoládě.
Co s ním?
Tady už je to zcela na vás. Nedeoderizované kakaové máslo totiž vyniká výjimečnou odolností vůči vysokým teplotám (až 200 °C). Takže se nepřepaluje a hodí se na smažení, restování i pečení. U kulinářských zážitků to s kakaovým máslem ani zdaleka nekončí. Je nedocenitelnou ingrediencí v kosmetice. Rychle se vstřebává, nedráždí. Pokožku skutečně hydratuje. A vyživuje. Jak? Je totiž mimořádně bohaté na vitamin E. Ten, který se do sebe (nebo aspoň na svou etiketu) snaží dostat snad každý krém.
JANKŮV příběh
Začalo to v Uherském Brodě roku 2015 chutí na čokoládu. Pravou a poctivou. Čokoládu, která vám naplní každý chuťový pohárek až po samotný okraj a pak se postupně rozplyne. Se slinami se nám začaly sbíhat i myšlenky. Z touhy po výjimečné kvalitě a požitku se tak zrodila naše Čokoládovna JANEK. A všechno to od té doby jde jako po nedeoderizovaném kakaovém másle. Děláme totiž přesně to, na co jsme tenkrát dostali tu šílenou chuť. Děláme čokoládu bez výmluv.
🍫 Přečtěte si naše články o kakau:
- Jak se vyrábí kakao?
- Co jsou kakaové nibsy?
- Jaké má mít kakao složení?
- Odhalte tajemství kakaového bobu!
- Je kakao nad zlato? Pohled na růst cen!