Malinová čokoláda
Pro všechny milovníky malin máme něco speciálního - malinovou čokoládu od JANKA. Oslovte své chuťové pohárky!
Malinové čokolády
To, na co se teď díváte, to je JANKOVA malinová čokoláda. Chroupe, křupe, jemně se rozplývá na jazyku. Stačí mít pořádné suroviny. Znát jejich původ, pečlivě je přebrat a nakonec poctivě zpracovat. Tradici zkombinovat s moderními technologiemi. Jenom pak totiž chutnají naše čokolády s malinami přesně tak, jak mají.
Sušené? Ale mrazem
Abychom maliny o nic nepřipravili, sušili jsme je mrazem. A protože chceme znít chytře, tak říkáme, že jsme lyofilizovali. Nejšetrnější způsob, jak ovoce zakonzervovat, ale zároveň neovlivnit jeho chuť. A taky ho nepřipravit o živiny. Mohli bychom tady teď vyprávět pohádky o tom, co všechno malinové čokolády jsou a co naopak vůbec. Jaké by měly být a co od nich čekat. Ale proč vás krmit slovy. Zkuste to radši na vlastní jazyk a nebezpečí. Nebezpečí? Jakto? To, co děláme, totiž způsobuje okamžitou závislost na kvalitní čokoládě.
Proč JANKOVA čokoláda s malinami slova nepotřebuje?
Když jsme se v roce 2015 do téhle šílenosti pustili, věděli jsme jediné. Naše práce bude mluvit sama za sebe. A toho se držíme. Jsme podobně struční jako seznam složení na našich obalech. Poctivé řemeslo totiž žádné romány nepotřebuje. A pořádná malinová čokoláda zase stojí na několika málo kvalitních ingrediencích. Neředí se rostlinnými oleji. Neschovává se za hory cukru. Naopak. Přiznává se ke všemu ve své nejčistší podobě. Není tak ničím jiným než čokoládou bez výmluv.